Mercedes-Benz visar upp sin osynliga bil
Skrivet av

Martin Ruist

15 mars
2012
15 mars
2012

Mercedes-Benz visar upp sin osynliga bil

Mercedes-Benz F-cell har visserligen funnits i ett par år, men nu har biltillverkaren sjösatt en ny marknadsföringskampanj. Eftersom bilen inte har några utsläpp alls är den osynlig för miljön (det är väl kanske en sanning med modifikation, då det krävs en hel del energi och material för att tillverka bilen, men ändå) och för att visa det har Mercedes helt enkelt klätt en bil med LED-paneler. Den osynliga bilen kommer sedan åka runt Tyskland i en vecka. Filmen har redan fått rätt bra spridning på internet, och mer lär det blir, så även om LED-panelerna säkert inte är billiga kommer synligheten för den osynliga bilen nog vara betydligt mer kostnadseffektiv än motsvarande reklamutrymme. Kul idé tycker vi på Four PR!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.