Filip tar plats i Marknadsföreningens styrelse
Skrivet av

Martin Ruist

30 mars
2012
30 mars
2012

Filip tar plats i Marknadsföreningens styrelse

Från och med igår (torsdag den 29 mars) är jag, Filip Jarl, invald i Marknadsföreningen i Örebro distrikts styrelse. Marknadsföreningen är en förening för dig som är intresserad av marknadsföring. Föreningen har gamla anor och bildades redan på 30-talet. Marknadsföreningen ska vara ett forum för människor intresserade av marknadsföring. Ett forum där medlemmar kan stilla sin vetgirighet, utbyta idéer och erfarenheter. Marknadsföreningen är också ett nätverk för affärsrelationer.

Det är givetvis jätteroligt att vi på Four PR får förtroendet att medverka i styrelsearbetet. Vi vill ju vara med och utveckla marknadsföringen i Örebro, och ett bättre forum än Marknadsföreningen finns inte. Vi hoppas att vi kan bidra med lite nytänkande idéer och tankar kring kommunikation.

På tur i kalender återfinns Guldvivan. Det är en reklamtävling som belönar den bästa marknadsföringen, med en koppling till Örebro. Tävlingen avsluts med en gala den 26 april på Elite Stora Hotellet i Örebro. En gala som du definitiv inte vill missa om du är intresserad av marknadsföring.

 

Filip, med den klassiska reklamhalsduken

Trevlig helg!

/Filip

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.