Fredrik på Four väljs in i Ung Företagsamhet i Örebro läns styrelse
Skrivet av

Fredrik Stengarn

4 maj
2012
4 maj
2012

Fredrik på Four väljs in i Ung Företagsamhet i Örebro läns styrelse

Det är med glädje som jag kan meddela att jag valts in i styrelsen som ordinarie ledamot i Ung Företagsverksamhet i Örebro läns styrelse. UF är en organisation som har i uppdrag att främja ung företagande och i synnerhet att uppmuntra och bistå gymnasieelever som vill driva UF-företag under ett av sina gymnasieår.

Four PR stödjer sedan tidigare UF som sponsorer eftersom att det är en organisation som står för något oerhört viktigt, vi måste få fler unga att känna att de kan starta och driva egna företag. Jag är fast övertygad om att entreprenörskap är vad som driver ett land framåt, men att det också är grunden till ett fritt samhälle, om man får vara så stor i orden.

Ser fram emot att få vara med och påverka UF i Örebros kommande arbete.

/Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.