Praktik på Four!
Skrivet av

Four PR

4 maj
2012
4 maj
2012

Praktik på Four!

 

Idag kör jag dag 3 på min praktik här på Four. I hela fyra roliga och spännande veckor ska jag få hänga här och lära mig mer om hur PR-branschen funkar i praktiken. Jag är ENORMT taggad och nyfiken. Har nämligen insett de senaste dagarna att det fanns VÄLDIGT mycket som jag inte hade koll på, men som sakta men säkert börjar falla på plats. Första dagen satt jag som ett enda stort frågetecken, men nu börjar jag sakta men säkert förstå mer. Och det är sjukt intressant! Har dessutom eget skrivbord, egen skrivbordslampa, eget pappersställ, egen nyckel och till och med en egen skrivbordsstol på hjul. Livet är gött nu med andra ord, och jag är ännu mer övertygad än innan om att det här är världens bästa bransch.

Så jag är säker på att det kommer att bli fyra riktigt roliga veckor. Och lärorika, framförallt!

/Emilia

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.