Världens bästa praktikplats
Skrivet av

Four PR

15 maj
2012
15 maj
2012

Världens bästa praktikplats

Tiden går fort, nu är jag redan inne på vecka 3 här på Four. Idag har vi varit på Hyr-Lift och Byggmaskiner och hållt ett litet intro om sociala medier. Mycket trevligt! Och man känner sig minst sagt proffsig när man mailar med sin Four PR-mailadress. Även om jag haft den länge eftersom att jag har bloggat här så kommer den äntligen till användning på allvar nu. Nu börjar alla bitar falla lite smått på plats också i huvudet och jag känner att jag börjar ha mycket mer koll på hur det egentligen är att vara PR-konsult.

En sak är i alla fall säker, och det är att jag förmodligen har världens bästa praktikplats.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.