Old Spice kommer med ny reklamfilm
Skrivet av

Martin Ruist

25 september
2012
25 september
2012

Old Spice kommer med ny reklamfilm

Old Spice är duschtvålsmärket som de senaste åren gjort sig kända för riktigt humoristiska och välgjorda reklamfilmer. Om du inte har sett dem föreslår jag en youtube-sökning på Old Spice och framför allt att du tittar på originalfilmen som är ett mästerverk i planerad filmfotografering. Man kan bara ana hur många omtagningar det måste krävts för att sätta hela filmen i ett klipp.

Nu har Old Spice lanserat en ny marknadsföringskampanj. Framför allt framgångsrik verkar deras film med ”muskelmusik” vara. På tre veckor har den fått drygt 1 500 000 visningar på Youtube, vilket ändå får sägas vara bra spridning. De har även publicerat flera videor på sin hemsida men de är sådär i min mening.

Muskelmusikvideon är dock lite frän, och den ser du här nedanför. Vad tycker du om den?

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.