Frank har börjat twittra
Skrivet av

Martin Ruist

10 oktober
2012
10 oktober
2012

Frank har börjat twittra

Som ni säkert har märkt är vi på Four PR väldigt förtjusta i Twitter, både som socialt media och som relationskanal. Nu prövar telefonoperatören Tele2 att använda Twitter för att marknadsföra sig. Storyn de har byggt upp är att fåret Frank, Tele2:s maskot, har gått på föräldraledighet och spenderar all den lediga tid han nu får på att twittra.

Efter en veckas twittrande är det faktiskt ganska underhållande att följa, och Frank twittrar som vilken annan medlem av Sveriges twitter-elit som helst. Återstår att se hur Frank sköter sig i framtiden och om han orkar hålla ut med sitt twittrande. Det ska bli spännande att följa i alla fall!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.