Four PR sponsrar Black Knights
Skrivet av

Martin Ruist

12 april
2013
12 april
2013

Four PR sponsrar Black Knights

Four PR är numera sponsorer till ytterligare ett idrottslag i Örebro – amerikansk fotbollslaget Örebro Black Knights, och i går var det dags för den första nätverksträffen på Behrn Arena. En trevlig tillställning där vi även fick höra mer om VM som Sverige anordnar 2015.

Black Knights är på väg att bli en allt större symbol för Örebro och alla varumärken som tillsammans kan skapa ett starkt och tydligt samlat varumärke för ”Twist-påsen” Örebro tycker vi är bra. Örebro Black Knights står dessutom för värderingar som rimmar bra med våra värderingar på Four PR.

Dessutom har vi en hel del idéer på hur vi skulle kunna utveckla den amerikanska fotbollen i Sverige. Sporten står i ett häftigt läge just nu. Den har börjat etablera sig och allmänheten vet om att sporten finns, men de allra flesta har aldrig varit på en match och har inte börjat bilda sig en egen uppfattning om sporten än. Det gör att man som varumärkesägare har en unik möjlighet att skapa ett starkt varumärke redan från början. Att bygga ett varumärke när det inte finns några förutfattade meningar är bra mycket lättare än att slå hål på myterna.

På Four är vi glada att få vara en del av Black Knights varumärkesresa. Läs mer om våra idéer på Black Knights hemsida.

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.