Skrivet av

Ronja Nyström

9 maj
2018
9 maj
2018

Majpraktiken är nu i full gång

Efter några månader av en lärorik mjukstart är jag nu igång på riktigt. Maj månad är här och därmed även min praktikkurs. Från och med förra veckan och månaden ut kommer jag tillbringa alla mina dagar här på Four PR, vilket känns fantastiskt bra. Jag är supertaggad!

Sedan slutet av januari har jag spenderat en dag i veckan här på Four PR vid sidan av mina studier. Det har varit jättebra att få smygstarta innan praktiken satte igång på riktigt. På så sätt har jag redan nu fått en inblick i hur saker och ting fungerar och hunnit prova på en del av arbetet som görs på en PR-byrå. Det har också gynnat mig i studierna då jag på praktiken har fått prova saker som senare har examinerats i skolan, exempelvis att skriva pressmeddelanden.

Jag kan varmt rekommendera alla studenter att kombinera sina studier med en lärorik praktikplats. Visst lär vi oss mycket på universitetet men det går inte att jämföra med den kunskap och erfarenhet som fås via praktiken, vilket även väger tungt i det framtida arbetslivet.

Som jag har berättat tidigare är praktiken på Four PR väldigt rolig, inspirerande och utmanande. Dagarna bara springer iväg och jag blir nästan stressad av tanken att praktiken snart är slut. Men! Four PR blir inte av med mig i första taget. Jag blir nämligen kvar hos Four-gänget i höst. Hurra! Ingen kan vara gladare än mig!

Psst! Jag har inte lärt mig att dricka kaffe än men med den helt nya kaffemaskinen på kontoret lär det bli förändring. Kaffet ska tydligen vara ännu godare nu!

På återseende,
Praktikant-Ronja

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.