Skrivet av

Ronja Nyström

7 maj
2019
7 maj
2019

RUM väljer Four PR!

Sveriges tredje största ungdomsorganisation RUM, Riksförbundet Unga Musikanter, inleder nu ett långsiktigt projekt för att öka sin synlighet och sitt inflytande, och till sin hjälp har de oss på Four PR!

RUM är en av Sveriges största ungdomsorganisationer med drygt 40 000 medlemmar och samlar barn och unga som spelar ett instrument, sjunger, dansar eller spelar teater. Nu har RUM bestämt sig för att ta ett helomtag på kommunikationen.

Vårt arbete omfattar ett långsiktigt projekt för att öka RUM:s medlemskommunikation, synlighet och inflytande och kommer att innebära ett helomtag på kommunikationen. Vi hjälper även till med presshantering kring RUM:s förbundsarrangemang, som Framtidens Musikpris och MusikRUM.

Läs hela pressmeddelandet här. 

 

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!