Löpande PR-stöd | Kommunikation och strategi som lyfter svensk medtech-VR i världen
Skrivet av

Fredrik Stengarn

13 september
2017

Löpande PR-stöd | Kommunikation och strategi som lyfter svensk medtech-VR i världen |Surgical Science

English Translation

Det svenska medtech-företaget Surgical Science, med säte i Göteborg, är den ledande leverantören och utvecklaren i världen av VR-simulerad medicinsk träning. Med egna kontor i Sverige, USA och Kina kombinerat med distributörer i Afrika, Europa, Mellanöstern, Asien samt Sydamerika är de idag ett varumärke som spänner över hela världen.

Surgical Sciences VR-simulatorer för träning i laparoskopi och endoskopi används på universitetssjukhus, medicinska utbildningscenter och institut, för att kirurger och medicinare praktiskt ska få öva på operationer i en säker simulerad miljö innan de opererar i skarpt läge. Utöver övning, innebär Surgical Sciences lösning också att det finns möjlighet att certifiera studenter, kirurger och medicinska doktorer i laparoskopi och endoskopi.

2017 noterades Surgical Sciences för handel på Nasdaq First North och företaget förbereder sig för en kraftig expansion och tillväxt. Tillsammans med oss på Four PR sätter Surgical Sciences strategi och kommunikationsplanering för att möta den utvecklingen och för att fortsatt lyfta varumärket världen över. Praktiskt bistår Four PR i rådgivning och operativt utförande.

Läs mer om Surgical Science på www.surgicalscience.com

Vill du veta mer? Kontakta

Fredrik Stengarn

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.