Löpande PR-stöd | När en kreativ mötesplats utvecklas
Skrivet av

Fredrik Stengarn

8 juni
2017

Löpande PR-stöd | När en kreativ mötesplats utvecklas |Live at Heart

Live at Heart är showcasefestivalen som startades av eldsjälarna Anders Damberg och Johannes Nilsson i Örebro. Från början en mötesplats där framtidens låtskrivare och artister kom till Örebro och mötte musikbranschen genom att spela live. Idag en stor stadsfestival där fler än 200 artister, filmare och kreatörer visar upp sig för publik och bransch genom att ta plats på restauranger, barer, hotell, kyrkor, biosalonger och andra rum.

Festivalen har funnits i åtta år och rankas högt i mätningar av såväl publik som besöksnäringen i Örebro. Målsättningen är att skapa Skandinaviens bästa mötesplats för människor som arbetar i de kreativa näringarna, förenklat att etablera Live at Heart som Skandinaviens svar på South by Southwest, SXSW i Austin, Texas. De kreatörer som kommer till Live at Heart idag – musiker, filmare och bransch – gör det från hela världen. Publiken kommer främst från Örebro.

Live at Heart jobbar med en liten organisation och begränsade resurser för sin kommunikation och marknadsföring. Mycket av arbetet sker i samverkan med andra organisationer.

Four PR hjälper Live at Heart med strategisk rådgivning i kommunikations- och PR-frågor, bistår med operativt arbete och jobbar med en utredning där kulturella och kreativa näringar i Örebro och regionen kartläggs.

Läs mer om Live at Heart på www.liveatheart.se

Vill du veta mer? Kontakta

Fredrik Stengarn

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.