Four PR erbjuder Corporate Communication
Skrivet av

Fredrik Stengarn

12 augusti
2011
12 augusti
2011

Four PR erbjuder Corporate Communication

Vi på Four PR kan idag stolt meddela att vi utökat våra tjänster. Vi erbjuder nu tjänsten Corporate Communication. Krasst översatt blir det; företagskommunikation. Tanken är att främst små- och medelstora organisationer kan lägga ut en stor del av sitt kommunikations- och informationsarbete på oss.

Vi blir er organisations kommunikationsavdelning

Ofta finns det inte ekonomiskt utrymme att anställa en egen informatör eller kommunikatör i små- och medelstora organisationer. Detta får påfallande ofta följdeffekten att man helt enkelt lägger kommunikations- och informationsarbetet på VD eller annan administrativ befattning.

Ibland går detta jättebra. Och ibland går det mindre bra. I många fall får till och med kommunikations- och informationsarbetet stryka på foten till följd av tidsbrist hos den som ska ha hand om det arbetet.

Vi tycker det är synd att många organisationer måste prioritera ner/bort informations- och kommunikationsarbetet, speciellt eftersom att det i dagens informationssamhälle är viktigare än någonsin.

Vi vill att det ska vara precis lika självklart att kunna lägga ut sitt informations- och kommunikationsarbete på extern byrå som det är att lägga ut ekonomin. Dels för att få rätt kompetens på rätt plats i företaget och dels för att det rent ekonomiskt är mer hållbart.

Inom tjänsten Corporate Communication utformar vi ett kommunikationsarbete utifrån er verksamhets behov och förutsättningar. Vi jobbar inte utifrån att alla organisationer ser likadana ut och kan läggas i samma kommunikationsmall, det blir lätt oflexibelt och stelt. Istället hjälps vi tillsammans åt att skapa en kreativ och hållbar kommunikation.

Vad kan vi göra för er? Låt oss skriva era informationstexter, pressmeddelanden, ta fram profilmaterialet och hjälpa till i svåra kommunikativa beslut. Använd oss som det bollplank en egen kommunikationsavdelning skulle ha agerat som. Vi finns där för allt från korrekturläsning och idéutveckling till kommunikativ produktion.

Hur jobbar vi? Vi tar tillsammans fram det bästa upplägget för hur vi kan hjälpa just er verksamhet i kommunikations- och informationsarbetet. Ett inledande möte ligger till grund för hur vi väljer att jobba kring just er kommunikation. När vi träffat er och gått igenom förutsättningarna tar vi fram lite olika förslag på hur ett samarbete kan se ut.

Pris? Vi kan utföra arbetet mot en rimlig fast månadsavgift eller på standarddebitering per timme – beroende på vad ni anser smidigast. Ambitionen är att det inte ska vara särskilt mycket dyrare att lägga ut sin kommunikation på byrå än vad det är att ägga ut sin ekonomi.

Tveka inte att kontakta oss på Four vid frågor eller för att boka in ett möte med oss.

/Fredrik Stengarn
Four PR

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.