Nyhet: Green Cargo anlitar Four PR
Skrivet av

Fredrik Stengarn

19 augusti
2011
19 augusti
2011

Nyhet: Green Cargo anlitar Four PR

Bild: greencargo.com

Logistikjätten Green Cargo AB har ingått ett avtal med Four PR gällande textproduktion inom tjänsten Corporate Communication. Samarbetet startade den 1 augusti och arbetet är i full gång.

Samarbetet bygger på att Green Cargo anlitar Four PR som stöd till den egna kommunikationsavdelningen. 

– Green Cargo anlitar Four PR som skribenter när våra egna kommunikationsresurser inte räcker till. Det är ett nytt samarbete för oss, som börjat mycket positivt. Vi förväntar oss en förståelse för uppdragen, stilsäkert språk och leveranser i tid. Det får vi av Four PR, säger Green Cargos kommunikationsdirektör Mats Hollander. 

– Det känns jättekul att Green Cargo väljer att samarbeta med oss. Det är ett jätteroligt uppdrag, säger Fredrik Stengarn, vice VD och partner på Four PR. 

Avtalet sträcker sig över en begränsad period kopplad till ett konkret uppdrag. 

— 

Green Cargo arbetar för att erbjuda hållbara logistiklösningar som möter kundernas behov av trygga transporter. Green Cargo har cirka 3 000 medarbetare. Med ett nätverk som täcker hela Sverige och med partners når Green Cargo hela Europa. Drygt 90 procent av Green Cargos transporter sker med eldrivna tåg och hela Green Cargos transportverksamhet är godkänt som Bra Miljöval-godstransporter.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.