Nyhet: Yh Mälardalen väljer Four PR som sin nya PR-­‐byrå
Skrivet av

Fredrik Stengarn

20 januari
2012
20 januari
2012

Nyhet: Yh Mälardalen väljer Four PR som sin nya PR-­‐byrå

Klicka på bilden för att komma till Yh Mälardalens hemsida!

Yh Mälardalen har en verksamhet som spänner över Örebro län, Södermanlands län och Västmanlands län. Uppdraget är att tillgodose näringslivets behov av rätt utbildad arbetskraft på nya och effektiva sätt.

‐ Vi valde Four PR för deras spännande och kreativa sätt att tänka kring PR–området. Det känns bra att ha en riktigt engagerad byrå som direkt förstod våra behov, säger Lena Nyquist, Projektledare, Yh Mälardalen.

En viktig del i Four PRs uppdrag är att synliggöra Yh Mälardalen bland tänkbara intressenter. Arbetet innefattar också en stor satsning på stärkande åtgärder inom sociala medier.

‐ Yh Mälardalen arbetar med frågor som vi brinner för och det är ett uppdrag vi är extra stolta att få möjligheten att arbeta med. Arbetet är redan i full gång, säger Filip Jarl, VD, Four PR.

Det är ett långsiktigt arbete som kommer pågå till augusti 2013.

 

YH Mälardalen är ett länsövergripande samarbetsforum för yrkeshögskolefrågor och finansieras av en rad samarbetspartner: Regionförbundet Örebro, Regionförbundet Sörmland, Länsstyrelsen Västmanland och kommunerna Eskilstuna, Nyköping, Västerås och Örebro. Projektägare är Handelskammaren Mälardalen. Projektet finansieras av Tillväxtverket.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.