Nyhet: Fördjupat samarbete med ÖBO Lokaler
Skrivet av

Fredrik Stengarn

22 januari
2014
22 januari
2014

Nyhet: Fördjupat samarbete med ÖBO Lokaler

Hallstugan

Four PR fick innan årsskiftet i uppdrag att hjälpa ÖBO Lokaler stärka varumärket för Tybble Torg. Nu har ÖBO Lokaler valt att fortsätta samarbetet med Four PR. Det rör sig om ytterligare varumärkesarbete, den här gången för Haga Centrum och cityhuset Hållstugan.

– Vi gör just nu en offensiv satsning på att stärka våra stadsdelscentrums varumärken. Det är ett nödvändigt arbete i ett Örebro som expanderar. Våra stadsdelscentrum måste fortsätta vara konkurrenskraftiga, säger Agneta Andersson, centrumkoordinator på ÖBO Lokaler och fortsätter;

– Vi är mycket nöjda med arbetet som Four PR genomfört gällande Tybble Torg och väljer därför att fortsätta jobba tillsammans med dem i varumärkesarbetet för Haga Centrum och Hållstugan.

Four PRs uppdrag är att tillsammans med ÖBO Lokaler utforma ett långsiktigt och affärsdrivande kommunikationskoncept för Haga Centrum, respektive Hållstugan.

– Det känns jättebra och kul att vi får fortsatt förtroende från ÖBO Lokaler. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dem i den här varumärkessatsningen, säger Fredrik Stengarn, pr-rådgivare på Four PR.

Arbetet med att ta fram de nya kommunikationskoncepten för Haga Centrum, respektive Hållstugan kommer att pågå parallellt fram till mitten av februari.

Läs mer om ÖBO Lokaler på www.obo.se/lokaler 

Foto: ÖBO Lokaler

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.