Update från praktikant-Anna
Skrivet av

Four PR

9 mars
2016
9 mars
2016

Update från praktikant-Anna

Cappucino

Nu är jag inne på min sjunde vecka på Four PR- lite mer än halvvägs in i praktikperioden, samtidigt som känns det som att det var igår jag körde igång. Dagarna flyger verkligen förbi och jag börjar känna mig mer och mer hemma här på kontoret. Dags för en liten update!

Innan praktiken hade jag en känsla av att den skulle innebära fokus på en eller kanske några få uppgifter. Att det skulle bli väldigt spännande att lära sig hur branschen ser ut, men att tiden kanske skulle vara lite kort för att verkligen hinna landa och komma in i arbetet. Men redan från start har jag fått ta stor del i arbetet här på Four PR. Arbetsuppgifterna har varit väldigt varierande, jag har fått prova på allt från att skriva pressmeddelanden och artiklar till att pitcha in idéer till journalister. Praktiken har även inneburit kundmöten och ett mysiga frukost-event, där jag fick möjlighet att nätverka och mingla med företagare från hela länet- typiskt trevligt tycker jag.

Arbetet har varit lärorikt, kul och har gett mig som är helt ny inom branschen en riktigt bra start. Även om jag känner att jag fortfarande är lika nyfiken och att det är en bred bransch där jag vill fortsätta att utvecklas. Längs vägen under praktiken har det såklart dykt upp frågor, där Fredrik och Martin alltid finns till hands med vägledning och tips.

Praktiken har även inneburit väldigt gott kaffe, nu är det dags för en kopp cappucino till – vi hörs!
/ Anna

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.