Lär känna Hamza!
Skrivet av

Linnéa Karlsson

2 februari
2024
2 februari
2024

Lär känna Hamza!

I höstas skapade jag korta utbildningsfilmer åt Krokslättsgymnasiet i Mölndal, där jag bland annat pratade om vad PR är och hur det är att jobba på en PR- och kommunikationsbyrå. Hamza Khan är en av eleverna som nu har fått möjlighet att fördjupa sig lite mer om PR här hos oss på Four PR. Under fyra veckor kommer han att få en inblick i PR-branschen på distans i samband med att han skriver sitt gymnasiearbete om marknadsföring och PR. För att du ska få lära känna Hamza lite bättre har jag passat på att ställa ett par frågor till honom. 

Hur känns det att få fördjupa dina kunskaper här hos oss?
Att få fördjupa mina kunskaper här hos Four PR är en otroligt givande och lärorik upplevelse. Jag uppskattar verkligen möjligheten att vara en del av ett dynamiskt team och lära mig av yrkespersoner inom branschen.

Vad önskar du att få lära dig under dessa fyra veckor?
Under dessa fyra veckor är mitt övergripande mål att skapa en heltäckande upplevelse där jag kan fördjupa mig i PR-branschen som helhet. Jag tror att dessa färdigheter kommer att vara ovärderliga för min framtida karriär.

Vad har du för framtidsplaner?
Jag vill fortsätta att utveckla mina kunskaper inom marknadsföring och PR under de närmsta åren. En av anledningarna till det är för att jag väldigt gärna skulle vilja arbeta med marknadsföring i framtiden. Om tio år har jag förhoppningsvis varit med på omslaget till Forbes och arbetar för ett snabbväxande startup-företag.

Vad gör du helst en ledig dag?
När jag är ledig tycker jag om att ägna tid åt fysiska aktiviteter och träning. Att träna när jag har ledig tid är som en investering i mitt välmående.

Vad klappar ditt hjärta lite extra mycket för?
Utforska nya platser och kulturer, uppleva olika äventyr och skapa minnen är något som verkligen får mitt hjärta att slå snabbare.

Varmt välkommen Hamza!

 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.