Praktik här på Four PR
Skrivet av

Four PR

11 februari
2014
11 februari
2014

Praktik här på Four PR

Hej,

Under 14 veckor ska jag göra min praktik här på Four Pr. Mitt namn är Louise Alsterfors, 22 år och studerande på Affärshögskolan. Där jag läser programmet Marknadsinriktad företagssäljare. Utbildningen öppnar många dörrar till olika karriärmöjligheter. Både med teoretiskt och praktiskt tänk. Varför jag valde att söka till Four Pr är precis av just den anledningen. Man får arbeta fram en idé och sedan ta fram en lösning.

Jag är en res galen person som vill upptäcka allt inom världens gränser. Mitt pågående res projekt är att se alla de sju moderna underverken och har hittills sett tre. Självklart umgås jag gärna med familj och vänner.

/Louise Alsterfors

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.