John Kennedy ny Senior Advisor hos Four PR
Skrivet av

Fredrik Stengarn

8 december
2014
8 december
2014

John Kennedy ny Senior Advisor hos Four PR

John-Kennedy-Four-PR

Örebrobyrån Four PR siktar på att växa. Därför knyter de nu till sig internationellt meriterade konsulten John Kennedy. Kennedy kommer utöver rollen som senior rådgivare också arbeta som underkonsult för Four PR genom det egna bolaget JK Consulting.

John Kennedy kommer från Storbritannien, men är nu bosatt i Sverige och har omfattande erfarenhet av kommersiellt arbete och marknadsföring i såväl Europa som USA, Mellanöstern och Afrika.

– Jag har över 20 års internationell erfarenhet från högre befattningar, styrelseuppdrag och konsultuppdrag. Jag hoppas och tror att mina samlade erfarenheter ska kunna bidra till en ännu positivare utveckling för Four PR. Det kommer bli en kul resa, säger John Kennedy.

Tillskott för både byrån och kunderna
Four PR verkar nöjda med sitt internationella tillskott.

– Det känns uppriktigt sagt skitbra att John vill vara en del av Four PR:s utveckling. Han kommer dels fokusera på att utveckla oss som PR-byrå, men han kommer också ge ett större djup i vårt erbjudande till kunderna, säger Fredrik Stengarn som är delägare och konsult på Four PR.

Lång erfarenhet inom resor och gästfrihet
Befattningar som Vice President of Marketing & CRM EMEA på Carlson Rezidor Hotel Group (Radisson Blu) i Belgien och Relationship Marketing Director på Hilton World Wide i Storbritannien ligger till grund för Kennedys expertis inom varumärkesstrategi, samt områden som resor och gästfrihet. Det är något som Four PR vill dra nytta av.

– Naturligtvis vill vi ta vara på hans tidigare erfarenheter från rese- och hotellbranschen, men också hans internationella erfarenhet. Han är redan igång i några av våra befintliga internationella uppdrag och förhoppningsvis kommer han att jobba med nya kunduppdrag, förklarar Fredrik Stengarn.

Kontakt:
Fredrik Stengarn | Partner & PR-rådgivare, Four PR
+46(0)735 23 23 32 eller fredrik.stengarn@fourpr.se

John Kennedy | Ägare och Konsult, JK Consulting samt Senior Advisor, Four PR
+46 (0)705 78 42 66 eller john.kennedy@fourpr.se

Kort om Four PR:
PR- och kommunikationsbyrån Four PR grundades 1 april 2010 och har sitt säte i Örebro. Four PR utvecklar sina kunder utifrån fyra områden: varumärke, organisationskommunikation, relationer och kompetens. Four PR anlitas av kunder över hela Sverige, exempelvis av Green Cargo, Handelskammaren Mälardalen, Lantmännen Unibake och Transics International. Läs mer om Four PR och ta del av fler kunduppdrag på www.fourpr.se

Kort om John Kennedy Consulting:
JK Consulting hjälper organisationer med affärsstrategi, varumärkesbyggande, marknadsföring, försäljning, CRM, intäktsgenerering och -ledning, samt genomför utvärderingar av rådande praxis, utvecklar nya strategier och ger råd om hur man levererar åtgärder för att generera vinst. Läs mer på www.johnkennedyindustries.com

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.