Ny praktikant på Four PR!
Skrivet av

Four PR

18 februari
2015
18 februari
2015

Ny praktikant på Four PR!

Hej! Kajsa Fredriksson heter jag, är 23 år gammal och läser sista terminen på PR- och informationsprogrammet vid Örebro Universitet. Jag kombinerar nu under vårterminen praktik ett par dagar i veckan här på Four PR med att skriva C-uppsats, full fart men kul och spännande!

Att både plugga och ha praktik känns helt perfekt såhär sista terminen – det börjar snart bli dags för mig att bege mig ut i arbetslivet och erfarenheter från PR-branschen är guld värt. Jag känner att jag har en bred teoretisk grund att stå på som jag nu under praktiken ser fram emot att få utveckla till mer praktisk kunskap.

Utanför skola och praktik så umgås jag gärna med vänner och familj. Nu på vintern tycker jag om att åka upp till familjen i Ludvika och åka skidor, under sommaren hänger jag gärna i stugan i Stockholms skärgård. Att resa och uppleva nya platser tycker jag är väldigt spännande – efter studenten jobbade jag en sväng i London och under hösten 2014 spenderade jag en utbytestermin i Australien där jag även passade på att träffa koalor och surfa när vi reste längst östkusten. Drömresan är en roadtripp i USA!

Jag hör av mig senare under våren med en rapport om hur det går!

/Kajsa

 

Kajsa Bild

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.