Are You Our New PR Intern?
Skrivet av

Fredrik Stengarn

3 december
2015
3 december
2015

Are You Our New PR Intern?

Under våren 2016 erbjuder vi en till två praktikplatser (internships) till drivna studenter som kan förstärka Four PR-teamet. Som praktikant är du ett stöd till PR-konsulterna i teamet och en viktig del i helheten. På Four PR får du lära dig PR-yrket från ax till limpa.  Four PR jobbar med en mängd spännande kunder inom främst B2B-segmentet, men även B2C-segmentet. Stort fokus ligger på affärsdrivande kommunikationslösningar. 

Praktiken genomförs under vårterminen 2016 och vi söker främst praktikanter som har praktik kopplat till sin utbildning. Gärna under hela terminen. Praktiken är förlagd i Örebro, men kan innebära arbetsresor tillsammans med Four PRs konsulter.

Vi tror att du som söker:

  • Pluggar media, kommunikation, PR, marknadsföring eller liknande
  • Är driven och ambitiös
  • Är villig att lära
  • Gillar kommunikation
  • Utöver svenska, också behärskar engelska i tal och skrift

Sista ansökningsdag är den 11 december.

Sök via: www.fourpr.se/ansok-om-praktik/

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.