Four PR växer – anställer två i Örebro
Skrivet av

Fredrik Stengarn

27 april
2016
27 april
2016

Four PR växer – anställer två i Örebro

fourpr

Johanna Lidman och Linnea Karlsson – nya på Four PR

Pr- och kommunikationsbyrån Four PR fortsätter plocka nya kunduppdrag och anställer nu därför två nya medarbetare för att klara av den ökade kundtillströmningen. Först in var pr-konsulten Johanna Lidman och bara en vecka senare började pr-assistenten Linnea Karlsson. De tillträdde båda sina tjänster i mitten av april.

En tydlig trend i kommunikationsvärlden är att även stora kunder börjar söka sig till mindre byråer, och de småskaliga landsortsbyråerna står sig bra i konkurrensen med storstädernas giganter. Denna trend har även Four PR från Örebro märkt av, och för att klara alla nya kunduppdrag har två personer nyanställts i bolaget.

– Vi växer så det knakar, bokstavligen. Det här är minst sagt superviktiga rekryteringar för oss, som möjliggör att vi kan fortsätta leverera på topp till våra kunder, i en period där vi växer något snabbare än kostymen i nuläget är sydd för, säger Martin Ruist, vd på Four PR.

Först in var Johanna Lidman, tidigare marknadsförare för tre Peugeot-handlare i Mellansverige. Johanna har dessutom en examen inom media och kommunikation från Örebro universitet. En vecka senare började Linnea Karlsson, nyexaminerad från Kommunikations- och PR-programmet på Linnéuniversitetet.

– Vi får genom Johanna och Linnea in en bra mix av kompetens och personlighet som väl kompletterar oss andra. Att få till en dynamisk arbetsgrupper är a och o för oss som liten byrå, förklarar Martin Ruist.

Sedan tidigare jobbar även, utöver grundarna Martin Ruist och Fredrik Stengarn, välmeriterade britt-svensken John Kennedy deltid i bolaget som senior rådgivare. Four PR:s styrka ligger inom B2B och kunderna finns både i och utanför Sverige samt i skilda branscher. Genom samarbetsnätverket Northern PR Network har byrån också lokal närvaro i hela Skandinavien.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.