Skrivet av

Martin Ruist

16 april
2018
16 april
2018

Four PR rekryterar ny PR-konsult

Four PR fortsätter att växa. Det senaste tillskottet är Emil Furudahl som kliver in i rollen som PR-konsult på Four PR i slutet av april.

Four PR befinner sig i en stark expansionsfas tack vare flera nya och utökade kunduppdrag. Därför rekryterar vi nu Emil Furudahl, som tillträder sin nya roll som PR-konsult på Four PR den 23 april. Han kommer närmast från försvars- och säkerhetsföretaget Saab, där har haft en tjänst som Communication Manager inom Saabs affärsområde Dynamics, vars huvudkontor ligger i Karlskoga.

På Saab Dynamics arbetade Emil med PR- och kommunikationsfrågor, både nationellt och globalt, samt ansvarade för Dynamics planering och publicering av innehåll i Saabs sociala och digitala kanaler. Vi är såklart glada att få in Emil i vårt team. Och vi är övertygade att han kommer vara en lika stor tillgång för oss som byrå som för våra kunder.

Läs mer i vårt pressmeddelande>

Välkommen till oss Emil!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!