Skrivet av

Merri Sejfic

28 mars
2019
28 mars
2019

Unga Forskare väljer Four PR!

Four PR blir Unga Forskares nya PR- och kommunikationspartner – fantastiskt roligt tycker vi! Fokus kommer främst att ligga på medierelationer och strategisk kommunikationsrådgivning.

Unga Forskare är Sveriges största ideella ungdomsorganisation inom naturvetenskap. Organisationen syftar att ge unga mellan 6 och 25 år förutsättningar att utveckla sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Unga forskare står också bakom Sveriges unga forskningslandslag, som representerar Sverige i forskningstävlingar världen över.

Vår första insats kommer att vara PR-stöd inför deras utställning Unga Forskare som arrangeras mellan 27-29 mars på Tekniska Muséet i Stockholm. Här tävlar deltagare om prispengar på över en halv miljon kronor samt chansen att få representera Sverige i forskningslandslaget som utses på utställningen.

Läs hela pressmeddelandet här. 

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!