”Jag vill lära mig allt om PR!”
Skrivet av

Linnéa Karlsson

3 februari
2020
3 februari
2020

”Jag vill lära mig allt om PR!”

Hej Jenny! Det är nu två veckor sedan som du började din praktik hos oss. Hur känns det?
Det känns jättebra! Jag trivs redan hur bra som helst. Sekunden jag klev in fick jag ett varmt välkomnande och jag är säker på att det kommer bli en härlig och lärorik vårtermin. Att jag dessutom fått den praktikplats jag länge hoppats på känns otroligt roligt och spännande. Jag vill verkligen lära mig allt om PR och jag hoppas att jag får göra det här. 

Varför sökte du dig just till Four PR?
Jag har alltid haft ett stort intresse för kommunikation i alla dess former. Allt från strategiarbete och textproduktion till att arbeta med sociala medier och mötet med kunder. Jag fick höra om Four PR i början av mina studier då en av mina favoritlärare stolt berättade om byrån under en föreläsning. Det var alltså redan då som intresset växte om att förhoppningsvis få göra min praktik här. När jag sedan fick kontakt med byrån under hösten, två år senare, kändes allting helrätt. Den glädje och kreativitet som finns på kontoret sprider sig verkligen snabbt och det är något jag definitivt kommer ta med mig ut i arbetslivet.

Vad har du för bakgrund?
Jag är uppvuxen i den lilla skärgårdsstaden Norrtälje men flyttade till Örebro för 2,5 år sedan för att studera medie- och kommunikation vid Örebro universitet. Innan dess plockade jag ihop en mängd yrkeserfarenheter inom olika serviceyrken, som exempelvis reseledare i Turkiet och barista i Norge. Utöver studierna har jag nyligen gått och blivit paddelfrälst och spenderar i övrigt mycket tid på sportrelaterade aktiviteter. Jag varvar gärna detta med att lyssna på podcast och kolla tv-serier. Dessutom dricker jag troligtvis alldeles för mycket kaffe.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.