Four PR hade ett rekordstarkt 2020!
Skrivet av

Linnéa Karlsson

4 februari
2021
4 februari
2021

Four PR hade ett rekordstarkt 2020!

Den 1 april 2020 fyllde Four PR tio år. Trots att vårt jubileumsår 2020 kom av sig och istället blev ett prövande pandemiår så lyckades vi bättre än någonsin. När föregående år nu summeras kan vi konstatera att vi firade tio år som byrå genom att växa med drygt 25 procent i byråintäkt. 

Precis som många andra har vi påverkats av den rådande pandemin, där 2020 präglades av en digital omställning, distansarbete och restriktioner. Trots detta lyckades vi ta oss starkt igenom 2020, vilket resulterade i vårt bästa år någonsin med såväl ökad byråintäkt som utökade kunduppdrag.

Martin, medgrundare och vd på Four PR:

– När pandemin bröt ut förra våren fanns det som bekant en oro för hur ekonomin i samhället skulle utvecklas, och vi var väldigt vaksamma kring byråns ekonomiska läge kopplat till det. Med facit i hand har vi gjort vårt bästa år någonsin, tack vare hårt arbete, både före och under pandemin, och att vi har kloka kunder som har prioriterat PR och kommunikation under 2020,

Fredrik Stengarn, också medgrundare på Four PR, fyller i:

– Trots att pandemin la sordin över vårt jubileumsår så är vi stolta över det jobb vi gjorde 2020, och att genomföra ett rekordår är också ett sätt att fira. Vi kommer inte sitta still i båten, utan vi vill fortsätta utvecklas och växa tillsammans med våra kunder. Vi har haft tio grymma år sedan byrån grundades och jag hoppas givetvis att det blir tio minst lika grymma år framåt. 2021 är starten på ett nytt starkt decennium

 

Vill du veta mer? Läs mer i vårt pressmeddelande här

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.