Lycka till Filip på dina nya uppdrag!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

17 december
2012
17 december
2012

Lycka till Filip på dina nya uppdrag!

Vår vän och kollega Filip kommer från årsskiftet att sluta på Four PR för att gå vidare till nya uppdrag hos Agatan Group i Stockholm. Four PR och Agaton har flera gånger tidigare arbetat tillsammans i olika uppdrag, senast i Almedalen i somras, och vi på Four hoppas naturligtvis att det här ska leda till ännu bättre relationer mellan Four och Agaton.

– Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att tappa Filip som medarbetare och kollega, men vi gråter inte över spilld mjölk. Det kan samtidigt komma att både gagna oss och våra kunder i att vi får en stärkt relation med Agaton, som är otroligt kunniga inom public affairs och lobbying, sa Martin Ruist tidigare idag i ett internt uttalande.

På Four PR pågår nu för fullt planeringen för 2013 och vi ser ut att kunna göra precis den utväxling som vi hoppas på efter allt positivt som hänt 2012. Det är mycket att göra. Vi håller som bäst på med de sista finslipningarna på för Hattings marknadsföringsplan 2013. YH Mälardalen gör sitt slutspurtsår som avgränsat projekt inom Handelskammaren med allt vad det innebär av kommunikationsarbete. Vi har också precis startat upp en än så länge hemlig kund, som kommer presenteras ordentligt här i bloggen inom kort, där vi arbetar med presshantering och synlighetsfrågor. Vi kan än så länge avslöja att det handlar om ett nationellt förbund med tydliga intressefrågor – och att det är ett mycket spännande arbete! Imorgon sitter vi i möte för att planera kommunikationsinsatser under 2013 för ytterligare en annan kund och vi fick precis ett telefonsamtal från ett företag vi pitchade på för knappt två veckor sedan och vi börjar jobba med dem direkt efter nyår.

Filip kommer alltså att gå miste om en del när han nu går över till Agaton, men han kommer samtidigt få möjlighet att istället jobba med spännande varumärken som Opel, Mälardalsrådet och Svenskt Näringsliv, som ingår i Agatons kundportfölj. Vi hoppas att han kommer att trivas och att vi kommer att få möjligheten även i framtiden att arbeta tillsammans.

Lycka till Filip!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.