Välkommen förbi på en Espresso-Tonic!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

8 juni
2016
8 juni
2016

Välkommen förbi på en Espresso-Tonic!

Vi gillar kaffe. Och det är viktigt att det är ett bra kaffe som serveras. Hos oss är det faktiskt så att valet av kaffesort får samma kärlek och omsorg som våra kundprojekt. Om du klickar på koppen till höger på hemsidan så ser du vilka bönor som just nu ligger i vår kaffemaskin. Och du är alltid välkommen förbi på en kopp. 

Svalkande Espresso-Tonic
Just nu, när sommaren står i full blom, är ju lyckligtvis temperaturen på topp. Då kan det vara skönt att dricka något annat än en rykande het kopp kaffe, känner iaf vi på Four. Men! Det vore ju olyckligt att gå miste om så väl koffeinkicken som känslan man får av att dricka kaffe. Därför kör vi nu en kombo av en klassisk krispig GT och en mjuk smakrik espresso – helt enkelt en Espresso-Tonic! En ET!

Vi tänkte berätta hur man blandar denna läskande kaffegoding!

Du behöver: 

  • 1 flaska (20cl) Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
  • Riktigt bra kaffe (exempelvis Black Label från Pennybridge Roasters)
  • Is
  • Snyggt selter- eller tumblerglas (glas utan fot)
  • Festligt sugrör

Gör såhär: 

  1. Fyll en tredjedel av glaset med is
  2. Fyll glaset med Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
  3. Lyssna på ljudet av brusande Tonic Water som får iskuberna att knirra och knaka!!!
  4. Gör en enkel espresso (eller dubbel om man föredrar mer kaffe)
  5. Låt den varma espresson glida ner i det iskalla tonic-vattnet via en sked (för att skapa två lager)
  6. Sätt i ett festligt sugrör
  7. Njut!

Observera att mängden Tonic-vattnen vs. espresso kan justeras efter eget tycke och smak.

Glöm inte att du alltid är välkommen förbi oss på ett förutsättningslöst möte över en Espresso-Tonic (eller vanlig kopp kaffe) för att prata PR.

Foto 2016-06-08 13 36 07

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.