Från eventdammet in i PR-dimman
Skrivet av

admin

11 april
2017
11 april
2017

Från eventdammet in i PR-dimman

Elin heter jag och jag tar från och med nu an mig rollen som konsult här på Four PR. Med en PR-utbildning vid Örebro universitet och 3,5 år på eventbyrå i Stockholm i bagaget har hungern efter nya utmaningar flyttat mig, från Stockholm, 20 mil in i landet.

När jag hösten 2010 satte min fot på Örebro Universitet för första gången hade jag inte en tanke på att jag knappt 7 år senare skulle återvända till, enligt profilerna Filip och Fredrik, Sveriges vackraste stad. Men så blev det.

Jag har de senaste 3,5 åren arbetat som projektledare på White and White Event i Stockholm. I min roll som projektledare har jag lärt mig oerhört mycket och fått en god grund att stå på i mitt kommunikationstänk. Eventbranschen och PR-branschen går för mig hand i hand där skillnaderna blir insatsen och eventet i många fall blir en byggsten i PR-arbetet. Renodlad PR har alltid intresserat mig och jag har hela tiden haft kikarsiktet inställt på att så småningom koncentrera mig mer på det.

Jag har länge haft span på Four PR och imponerats av deras arbete. Efter bara en vecka känner jag att arbetssättet och strukturen passar mig perfekt, det känns modernt och på gång. Jag är en teamspelare och ser nu fram emot att tillsammans med dessa PR-proffs utvecklas inom branschen. Hoppas samtidigt kunna bidra med mina erfarenheter och kunskaper från eventsvängen och byrålivet i företagets fortsatta utvecklingsresa.

När jag inte grottar ner mig i kommunikation och olika kreativa sätt att nå genom bruset tränar jag gärna. Föredrar explosivt och tungt framför långsamt och uthålligt. Jag umgås gärna med vänner och fart och fläkt går före vila och återhämtning, kanske lite för mycket ibland. I övrigt acklimatiserar jag mig fortfarande från Stockholms tunnelbana och tempo till villa-, ”volvo”- och vovvelivet på landet, det är magiskt!

Bästa, Elin


Läs mer om vår nya kollega Elin i vårt nyhetsrum här

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.