Grattis Four PR – en fortsatt hungrig 7-åring!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

31 mars
2017
31 mars
2017

Grattis Four PR – en fortsatt hungrig 7-åring!

Imorgon, lördagen den 1 april, firar Four PR sju år. Ja, det är faktiskt sant. Det känns som det var igår som vi startade vår lilla verksamhet i Örebro med en hunger efter att hjälpa organisationer att skapa affärsdrivande och skarpa PR-insatser. Vi hade en idé om att den här staden behövde en PR-byrå. Sedan dess har mycket hänt.

Idag är vi ett piggt och modernt alternativ till de stora etablerade byråerna (som oftast återfinns i Stockholm). Vi jobbar med kunduppdrag som spänner över hela Norden. En del kunder återfinns fortfarande i Örebro, men majoriteten huserar utanför Närkes gränser. Och inom olika branscher.

Som en av grundarna till Four PR känner jag en otrolig stolthet över allt vi åstadkommit de senaste åren. Vi har blivit fler duktiga kompetenta medarbetare parallellt med att storleken på kunduppdragen vuxit. Vi har öppnat kontor i Stockholm. Och vi fortsätter skapa affärsdriv för våra kunder. Det är häftigt.

Four PR är idag sju medarbetare (just nu åtta, eftersom vi har en student som gör praktik här under vårterminen). Tillsammans är vi Four PR. Och det är tillsammans vi gör våra kunder bättre.

Så, utan vidare omsvep önskar jag oss ett stort grattis i förskott.

Grattis Four PR – en fortsatt hungrig sjuåring!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.