Skrivet av

Fredrik Stengarn

5 oktober
2018
5 oktober
2018

Vi deltar självklart på UTSIKT 2018

Den 7-8 oktober arrangerar Handelskammaren Mälardalen mötesplatsen UTSIKT. Ett möte där Örebroregionen pratar tillväxt och utveckling. Tillsammans kommer vi vara drygt 450 organisationer som deltar – från privat till offentlig och ideell sektor. Temat för UTSIKT är GUD – Globalisering, Urbanisering och Digitalisering. I år arrangeras UTSIKT i Uppsala.

Det kommer vara ett digert program och det finns mycket att se fram emot i det, beroende på vad man är mest intresserad av. Vi på Four PR kommer fokusera mycket på mötet med andra människor. Det här är nämligen en perfekt plats att nätverka på – och som en bonus kommer vi kunna omvärldsbevaka till förmån för oss själva och våra kunder.

Samtliga av våra konsulter är på plats – tveka inte att hugga tag i oss om du också är på plats! Vi tar gärna en kaffe och pratar en stund.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från Four PR

Tack för din anmälan! Vad kul att du vill ha vårt nyhetsbrev!