Hej från Philip!
Skrivet av

Four PR

15 februari
2019
15 februari
2019

Hej från Philip!

Philip Alfredsson heter jag och är 23 år gammal. Jag studerar kandidatprogrammet Kommunikation & PR på Karlstads universitet och spenderar nu min avslutande praktiktermin hos Four PR.

Tidigare har jag arbetat på den journalistiska banan och har mött PR-branschen från ”den andra sidan”. Intresset för PR väcktes där, och när jag fick kontakt med Four PR kändes allting helrätt. Under min utbildning har vi fått både praktiska och teoretiska erfarenheter av PR, och nu känns det riktigt kul att få testa det i arbetslivet. Exakt vad som kommer att komma ur den här terminen är svårt att sia om, kanske mynnar det ut i en risig afterwork-cover av Joni Mitchell-dängan ”Both Sides, Now”, där jag orerar om att ha sett PR-branschen från båda sidor nu. Skämt åsido, med all sannolikhet blir det här den roligaste och mest lärorika terminen av alla. Hittills har allting känts klockrent och jag känner att jag lär mig någonting nytt varje dag. Tempot är högt och jag känner mig som en vanlig anställd och en i gänget på byrån, precis som det ska vara.

På fritiden spenderar jag mycket tid på musik, film, böcker och tv-serier, och får ändå, halvtragiskt nog, räkna mig själv som en av Sveriges absolut vassaste bingewatchers. Utöver att konsumera ohälsosamma mängder populärkultur har jag ett stort politiskt intresse och en fäbless för italiensk mat.

Ursprungligen kommer jag från den så fantastiska Västgötaslätten, och spenderade mina tjugo första år i livet i den lilla byn Larv. Västgötskan, kombinerat med min nyfunna värmländska, har format om min dialekt till något fantastiskt. Fredrik Lindström hade nog benämnt mig som en ”dialektal katastrof”. Jag ser det snarare som ett partytrick.

Until then,

Philip

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.