Satsningen på Karlstad bär frukt
Skrivet av

Fredrik Stengarn

26 februari
2019
26 februari
2019

Satsningen på Karlstad bär frukt

Inför sommaren 2018 meddelade PR-byrån Four PR att den skulle expandera verksamheten till Karlstad. Sedan etableringen har byrån jobbat hårt med att bearbeta och lyssna in marknadens olika behov och utmaningar vilket nu resulterat i ett flertal nya uppdrag och kunder. Intresset för PR och strategisk kommunikation i regionen är stort.

Sedan etableringen i Karlstad har Four PR jobbat på flera plan med att bearbeta värmländska företag och organisationer vilket nu resulterat i ett flertal nya kunder. I slutet av sommaren 2018 meddelade Four PR att ett av Karlstads starkaste varumärken, Löfbergs Arena, anlitat Four PR. Nyligen gjorde byrån även klart med ytterligare två värmländska kunder, Bottoms Up och Atwrk från Arvika. Utöver det har ett antal andra organisationer valt att inleda samarbete med Four PR, främst inom opinionsbildning.

– Det händer väldigt mycket roligt i Värmland just nu och det känns inspirerande att få möjligheten att vara en del av den utvecklingen. Det finns en spännande mix av verksamheter i regionen vilket passar oss väldigt bra då vi själva har olika kommunikationsbakgrunder, säger Fredrik Stengarn, delägare på Four PR och ansvarig för etableringen i Karlstad.

Four PR, som startade i Örebro 2010, har under årens lopp vuxit organiskt och 2016 öppnade företaget ett kontor i Stockholm. Inför sommaren 2018 var det dags att vidga vyerna västerut för att öppna ytterligare ett kontor, den här gången i Karlstad. Under 2019 planerar Four PR att växla upp ytterligare i Karlstad.

– Vi har kollegor med rötterna i Värmland som kommer sitta mer frekvent på vårt kontor på Karlstad Business Center. Nu under våren har vi också en praktikant från Karlstad universitet inne hos oss vilket är jätteroligt. Framtiden i Karlstad och Värmland ser helt klart spännande ut, säger Fredrik Stengarn.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.