Boka upp Almedalens häftigaste mingelplats!
Skrivet av

Four PR

1 mars
2019
1 mars
2019

Boka upp Almedalens häftigaste mingelplats!

Vilken är Almedalens härligaste seminarie- och mingelmiljö? En båt mitt i Visby Hamn förstås! Under årets Almedalsvecka samarbetar vi med Agaton Communications och Charm Charter AB och tillsammans erbjuder vi våra kunder Almedalens absolut bästa mötesplats.

Vi på Four PR hjälper, som du redan vet, organisationer med såväl politisk påverkan och nätverkande som klassiskt PR- och relationsarbete. Till oss kommer kunder från olika branscher för att få en helhetslösning för sina mål, oavsett om det handlar om att påverka en politisk process eller allmän opinion, knyta nya kontakter och arrangera seminarier eller bjuda in viktiga intressenter till rundabordssamtal. Som du kanske också redan vet så är vi årligen på plats i Visby för Almedalsveckan. I våra ögon en riktigt bra vecka för att mötas, diskutera och opinionsbilda.

Det här året samarbetar vi med Agaton Communications och Charm Charter AB. Tillsammans erbjuder vi våra kunder på plats i Visby Almedalens absolut bästa mötesplats. En båt i Visby Hamn.

Tillsammans med Agaton Communications samlar vi över 50 års erfarenhet av Almedalsveckan och har varit en aktiv del i arenans utveckling från millennieskiftet till i dag. Hur ser dina Almedalsplaner ut? Är du på jakt efter en bra plats för möten och seminarier? Hör gärna av dig till oss så bjuder vi på kaffe och pratar mer.

Läs mer om samarbetet och möjligheterna här: https://www.charmcharter.se/17/7/almedalen/

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.