Hej från Isaac Kennedy
Skrivet av

Four PR

15 mars
2019
15 mars
2019

Hej från Isaac Kennedy

Hej!

Jag heter Isaac och jag är 14 år gammal. Jag går i åttan på Lillåns skola och trivs jättebra. På min fritid gillar jag att gå på Komtek eller vara ute och springa. Om jag inte gör det så kan jag vara hemma och plugga eller spela.

Jag ville praktisera på en PR- och kommunikationsbyrå för att se hur de hjälper andra företag att växa. För att det verkar svårt att komma på sådana idéer. Jag ville också förstå mer och lära mig mer om PR och kommunikation i stort. Det verkar viktigt om man vill starta ett eget företag eller hjälpa ett annat företag.

Mitt första intryck kring närvaron på byrån var att det var så tyst och lugnt jämfört med skolan. Alla är trevliga och jag känner mig välkommen. Alla är också trevliga mot varandra och hjälper varandra. De verkar känna varandra väldigt bra. Så när jag kom in kände jag en bra arbetsmiljö, vilket gör det lättare att jobba. Alla har hjälpt mig så jag har lärt mig massor med nya grejer som jag inte visste något om förut.

Jag har inte bestämt vad jag vill jobba med i framtiden än, men jag skulle kunna tänka mig att jobba inom PR-yrket. Det känns spännande och kul. Jag skulle få träffa massor med människor och hjälpa företag att växa. Många företag behöver det, så det verkar inte alltför svårt att hitta kunder som behöver hjälp.

Isaac

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.