Four PR firar tonåring
Skrivet av

Fredrik Stengarn

1 april
2023
1 april
2023

Four PR firar tonåring

Hipp hipp hurra! Idag fyller vi tonåring: 13 år! Det kan ju kännas skrämmande på många sätt, om man låter tankarna vandra till vad tonårstiden innebär: sökande av sig själv och hormoner som skapar fullkomligt kaos. Men för oss är det faktiskt precis tvärt om – det ska bli fantastiskt spännande att se vad det ska bli av den här tonåringen, som sedan starten 2010 har tagit många och oväntade kliv till att bli det företag vi är idag.

2010. Det är länge sen. Samtidigt känns det som igår, som Four PR såg dagens ljus. Hungriga studenter som ville skaffa sig praktisk erfarenhet av PR-branschen bär ansvaret för att det skedde. Och vem hade kunnat ana att det skulle flyga? Men det har det gjort.

Vi har vuxit sakta samt blivit fler i gänget på byrån. Tagit ett kliv med ena foten till Stockholm. Gått från lokala uppdrag, till en mix av lokala, nationella och internationella uppdrag. Druckit mängder med gott kaffe, med varandra och med andra. Och så har vårt erbjudande till våra kunder har stärkts och utvecklats på samma gång.

Kunderna ja, vad vore vi utan kunderna? Vi har förmånen att jobba med en variation av olika verksamheter i olika länder, vilket ger oss både energi och nya kunskaper som vi tar med oss i vår vardag. Tack för fina stunder på resan mot tonåring.

Det fina med att vara just tonåring är att den där resa egentligen bara börjat. Så väljer i alla fall vi att se på det här på Four. Vi har bara börjat. Och vi ser fram emot att fortsätta hänga med kunder, samarbetspartners och varandra.

Men innan vi fortsätter resan så ska vi stanna upp och fira lite. Med tårta och bubbel. Det är sen gammalt.

Grattis Four!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.