Fredriks musikaliska höst
Skrivet av

Fredrik Stengarn

31 oktober
2010
31 oktober
2010

Fredriks musikaliska höst

Halli hallå vänner (och ovänner?)!

Nu tänkte jag skriva lite om musik. För att bryta av gårdagens lite mer allvarliga (men vällästa) inlägg om Poolmedia.

Jag älskar musik. Mitt liv består till stor del av musik, sitter exempelvis nu i Ben Shermans The Beatles-collectiontröja. Ingen skräll direkt.

Jag köper fortfarande album. Senaste köpet var Håkan Hellströms2 steg från paradise”. Ett lysande Håkan-album. Mina vänner brukar råga om jag aldrig förstått fördelarna med internet. Och visst har jag det, men för mig är det en extra skön känsla att faktiskt ha ett album hemma. Har ett projekt på gång där jag ska låta mina album agera tavlor. Skruva upp tavelramar ovanför TVn och ställa upp dem där. Vi får se.

Nåväl, jag ÄR ett stort fan av Spotify. Betalar varje månad för att få reklamfritt (värt varenda krona!), dessutom kan jag spela musiken i min iPhone.

Varje ”årstid” brukar jag skrapa ihop lite låtar. En vår-lista, en sommar-lista osv. Nu är det ju höst så därför har jag snickrat ihop en playlist även för det. Hösten 2010 får en playlist som heter ”En solokvisthöst 2010”, den består av lite smått och gott av lugna låtar som jag gillar just nu. Ni hittar min playlist – HÄR!

Och min Spotify-profil här, för fler braiga listor.

Nu; äta lunch. Fisk i ratatouille med potatispuré.

Vill ni tipsa om era egna listor? Gör det i kommentarerna!

Signerat,
Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.