Nätverka dig till framgång!
Skrivet av

Martin Ruist

25 februari
2011
25 februari
2011

Nätverka dig till framgång!

Four PR är från och med idag medlemmar i BNI (Business Referral Organization). Det blir jag i egenskap av VD som kommer företräda oss på det här nätverket.

BNI är ett nätverk där företag nätverkar och gör affärer med varandra. Den stora styrkan ligger i öppenheten att vilja göra affärer samtidigt som det inte finns konkurrerande verksamheter inom varje BNI-sektion. Vi på Four PR eller rättare sagt jag är medlem i fredagsteamet, som ses varje fredag för frukost på Svampen i Örebro.

Det är viktigt att nätverka. Du ökar ditt kontaktnät och det leder i sin tur till att chanserna för att göra affärer ökar. Här skulle man kunna damma av den gamla klyschan; ”syns du inte finns du inte”.

För att nätverka är vi på Four PR med i ovan nämnda BNI men vi är även med i Företagarna och Promotion här i Örebro. Det ger oss en bred plattform för att synas och möjligheten att knyta nya kontakter ökar.

(bild från www.bni.nu)

Ett litet nätverkstips; gå in i ditt nätverkande på ett personligt plan, få dem att gilla dig och vilja träffa dig igen. Kanske på en affärslunch? Man brukar också ha mål uppsatta, ett sådant kan vara att just få till en lunch med någon efter en nätverksträff.

Trevlig helg!

/Filip Jarl, VD

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.