Yeah! behöver hjälp!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

8 april
2011
8 april
2011

Yeah! behöver hjälp!

Här kommer några ord från Yeah-festivalen här i Örebro!

——

Vill du vara en av våra viktigaste personer under YEAH!11? En tvättäkta V.I.P?

Funktionärer är våra viktigaste personer under festivalen, inga funktionärer – ingen festival. Och så kan det ju inte vara eller hur? Vi behöver därför funktionärer inom områden som service, säkerhet, scenarbete och uppbyggnad samt rivning.

Du kan anmäla dig för flera områden men du måste vara minst 16 år. Vill du arbeta med säkerhet måste du dock vara minst 18 år. Vi behöver flest funktionärer till uppbyggnad onsdag – fredag, samt rivning som sker måndag – tisdag, eftersom vi vill att arbetet ska flyta på snabbt och smidigt.

Som vi redan nämnt kan du självklart anmäla dig till fler områden än detta.

Som tack erbjuder vi mat, boende och en sjukt cool YEAH!11-t-shirt. Vi erbjuder dock bara boende från fredag – söndag. Behöver du boende söndag – måndag anmäler du detta till din framtida gruppchef. Förutom detta får du ett arbetsintyg, en massa nya vänner och uppleva sammanhållning av bästa sort!

Så vad säger du, vill du bli en tvättäkta V.I.P ?

Läs mer och anmäl dig här!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.