Vi söker en PR-koordinator!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

18 augusti
2023
18 augusti
2023

Vi söker en PR-koordinator!

Är du redo att bli en del av Four PR?

Four PR är en PR-byrå med både svenska och internationella kunder. Vi arbetar med att skapa kraftfull kommunikation och PR för våra kunder, genom att hjälpa dem hitta sin roll och bidrag i samhället. Vi jobbar än idag med samma engagemang, kreativitet och glädje som när vi startade 2010 – även om vi naturligtvis inte är samma byrå idag som då. Nya kollegor, kunder och innovationer inom kommunikationslandskapet har bidragit till att vi i april i år kunde fira tonåring.

För att fortsätta växa och möta upp våra kunders behov så söker vi nu en PR-koordinator, en central roll med varierade arbetsuppgifter. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta research, omvärldsbevakning och nyhetsvärdering, men också koordinering i projekt, stöd till konsulter i deras leverans mot kunder samt textproduktion.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett fantastiskt team där samarbetet är viktigt och trivseln hög. Vi vill se att du som medarbetare har egna idéer om din egen utveckling samt hur vi som arbetsgivare kan vara en del i den utvecklingen.

På Four PR arbetar vi i ett högt tempo med uppdrag som ställer krav, men vi sätter samtidigt ett stort värde på en balans mellan arbete och fritid. Tillsammans hjälps vi åt att leva som vi lär.

Vi ser att du som söker har en relevant akademisk utbildning inom exempelvis media- och kommunikationsvetenskap, och vi tror att du brinner för att få testa dina nya kunskaper ute i arbetslivet. Du kanske redan har några års erfarenhet av operativt och delvis strategiskt kommunikationsarbete efter din examen och nu vill du utforska PR-branschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Adobe Creative Suite, och självklart förväntar vi oss att du är en van användare av MS Office.

Om du är redo att ta steget in i rollen som PR-koordinator och vara en del av vår fortsatta resa på Four PR, så ser vi fram emot din ansökan. Placeringsort är Örebro.

Skicka din ansökan med CV och kort text om varför du är intresserad av det här jobbet till info@fourpr.se senast den 31 augusti. Vi gör urval löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Kanske är det du som axlar rollen som PR-koordinator hos oss på Four PR, där du får ett spännande jobb i ett engagerat team och möjlighet att skapa affärsdrivande och samhällsnyttig kommunikation tillsammans med kollegor och kunder!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.