Nyhet: Fredrik Reinfeldt besöker Four PR
Skrivet av

Fredrik Stengarn

13 april
2011
13 april
2011

Nyhet: Fredrik Reinfeldt besöker Four PR

Idag besöker statsminister Fredrik Reinfeldt Örebro, besöket äger rum här hos oss på Four PR. Besöket arrangeras av Statsrådsberedning i samarbete med organisationen Drivhuset.

Fredrik Stengarn, vice VD Four PR, sitter i rundabordssamtal med Fredrik Reinfeldt, statsminister.

Drivhuset hjälper unga människor att starta företag och nu vill Reinfeldt träffa unga företagare för att lyssna på deras tankar, åsikter och framtidsfunderingar vad gäller företagande.

Four PR startade sin verksamhet för drygt ett år sedan och i samband med starten involverades Drivhuset Örebro för råd och handledning i företagsstarten. Genom Drivhuset har det arrangerats så att Four PR deltar på mötet med statsministern, detta tillsammans med åtta andra unga företagare. Dessutom har Four PR erbjudits möjligheten att stå som platsvärd för träffen. Något vi på Four PR givetvis tackade ja till.

– Det är givetvis hedrande att Four PR är ett av de utvalda företagen att delta på mötet. Vi har haft en väldigt god dialog med Drivhuset under hela året och vi tror det här kommer bli givande för alla parter, säger Filip Jarl, VD och partner på Four PR.

Four PRs representant på mötet är vice VD och partner Fredrik Stengarn. Han kommer att delge statsministern med sina erfarenheter av företagande och även lyfta de företagarfrågor som Four PR känner relevanta.

– Det känns superkul att få möjligheten att prata på ”bordsnivå” med Reinfeldt om hur det är att starta och driva företag som ung. Extra kul att vi får ha träffen här hos oss på Four PR, säger Fredrik Stengarn, vVD och partner på Four PR.

Under måndagen gick det ut ett pressmeddelande från Statsrådsberedningen om att Fredrik Reinfeldt besöker Örebro.  Ni hittar Statsrådsberedningens pressmeddelande här.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.