Tankar efter Reinfeldt-träffen
Skrivet av

Fredrik Stengarn

14 april
2011
14 april
2011

Tankar efter Reinfeldt-träffen

Jaha. Så vi hade alltså statsminister Fredrik Reinfeldt på besök här igår. Jag hade förmånen att vara den från Four PR som fick sitta ned med statsministern i rundabordssamtalet som pågick i drygt en timma.

Till att börja med vill jag säga att vi är otroligt glada och nöjda över att Reinfeldt ville komma på besök till oss här på Four PR. Speciellt eftersom att frågorna som skulle diskuteras känns oerhört viktiga och angelägna. Att få fram fler unga företagare, samt stötta de unga företagare som redan finns är centralt i en fungerande jobbpolitik. Det är hos företagen jobbtillfällen växer fram.

Mitt första intryck av Reinfeldt var väldigt bra, han inger en lättare pondus när han skrider fram genom lokalen. Men han är också en oerhört korrekt man – som sig bör när man är politiker. Men återigen befästes min bild av att Reinfeldt och Juholt är två motpoler. Den ena lugn och nästa lite för allvarlig, den andra skojfrisk och frammåt. Därmed inte sagt att något av de båda skulle vara sämre.

I samtalet med statsministern var det skönt att han var lugn och tålmodig när han lyssnade på oss företagare. Han varvade med att lyssna, ställa frågor och antecknade.

Man kan kort sagt säga att Reinfeldt gav ett mycket sympatiskt intryck under sitt besök och man märker att han verkligen brinner för den här typen av frågor.

Personligen tycker jag samtalet var givande och det känns som att vi på Four PR lyckades få fram det vi ville säga.  Man kan nu bara hoppas att statsministern tar till sig av ens åsikter och tankar när han formar sin framtida politik.

Avslutningsvis vill jag betona vikten av relationer och relationsbyggande insatser för att få till ett sådan här besök. För oss är relationer värda guld, det borde de vara för er också!

/Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.