Tisdag på Four PR
Skrivet av

Martin Ruist

17 maj
2011
17 maj
2011

Tisdag på Four PR

Bra dag på Four PR idag. Emanuel är glad. Filip är ännu gladare.

Vi har nu återhämtat oss ifrån Mustaschkampen-succén och återgått till vårt ”vanliga” arbete. Jag har till exempel suttit med en presentation/föredag som jag ska hålla i nästa vecka. Emanuel och sin sida har lagt stora resurser på research för ett kommande projekt.

På lunchen tog vi en promenad ner på stan och köpte kuvert. En bra investering som kommer underlätta faktureringen. Och givetvis strömmar det inspirerande musik ur högtalarna mest hela dagen. Nu lyssnar vi på; Dakota, Stereophonics

Filip på Four PR-kontoret

/Filip Jarl, VD

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.