Four PR skriver samarbetsavtal med Xoda Grafisk Design
Skrivet av

Martin Ruist

22 november
2011
22 november
2011

Four PR skriver samarbetsavtal med Xoda Grafisk Design

Xoda Design

I dagarna har Four PR skrivit ett samarbetsavtal med grafikerna på
Xoda Design om att gemensamt erbjuda företag ett perfekt första insteg till Facebook och sociala medier. Four PR har sedan tidigare hjälpt företag att komma igång på

Facebook och i sociala medier, genom att tafram strategier och utbilda företaget. Nu kompletteras strategierna med en snygg Facebooksida signerad Xoda Design.

”Det här är ett bra samarbete eftersom Four PR och Xoda kompletterar varandra så bra. Vi har de grafiska och tekniska kunskaperna och Four PR bidrar med ett långsiktigt tänk och en strategisk nivå som gör att Facebook verkligen blir användbart som ett affärsdrivande verktyg” säger Sara Berlekom och Mattias Wirf på Xoda.

Martin Ruist, som initierat samarbetet från Four PR:s håll, kommenterar Four PR:s roll:
”Vi på Four PR har länge sett oss som framstående i sociala medier och vi ser att det finns många företag vi kan hjälpa på Facebook. I och med samarbetet med Xoda kan vi på ett ännu bättre sätt erbjuda en helhetslösning för företag, med både en sida och utbildning i hur Facebook och sociala medier bör användas” säger Martin Ruist, partner på Four PR.

Vill du också ha hjälp att komma igång på Facebook eller veta mer om tjänsten? Kontakta Martin på e-post eller telefon 0739-32 12 62

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.