Media börjar fokusera på fotbolls-EM
Skrivet av

Martin Ruist

25 maj
2012
25 maj
2012

Media börjar fokusera på fotbolls-EM

Det är bara ett fåtal dagar kvar till fotbolls-EM. Det är fantastiskt på många sätt, speciellt nu när Sverige är med (igen).

Tidningarna har redan börja fyllas med olika artiklar som berör fotbolls-EM. Eftersom att det inte spelas så mycket fotboll än handlar artiklarna mest om andra saker. Vi har kunnat läsa om vilka spelare som fick bo i vilka sviter på lyxhotellet Tott på Gotland. Tidningsrubrikerna fokuserar på att Zlatan fick den lyxigaste sviten, medan andra fick bo lite enklare.

Det har även rapporterats om att TV4 ska vara snyggast klädda i år. Deras kläder ska vara uppsydda hos fashionabla Rose & Born på Östermalm i Stockholm. Det är verkligen superkul att TV4 är så modemedvetna. Herrarna i Club Calcio (TV4-magasin om italiensk fotboll) är kanske TV-Sveriges stiligaste. Det hela lär dock kosta en liten slant. Patrick Ekwall är dock nöjd, för han vill inte ha Dressmann-kläder som Jihde och grabbarna hade under Hockey-VM.

Så spana in TV4 om ni vill ha klädtips i sommar. Och heja Sverige!

Stilig med näsduk

/Filip

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.