#älskasnö
Skrivet av

Martin Ruist

1 november
2012
1 november
2012

#älskasnö

SkiStar har nu börjat ladda upp inför vintersäsongen. På nätet och i sociala medier gör man det genom en kampanj med namnet #älskasnö med målet att täcka hela Sverige med snö. Användarna uppmanas att ladda upp bilder på det första snöfallet från sin ort, antingen via Instagram med hashtaggen #älskasnö eller direkt på hemsidan. Bilderna samlas sedan på en Sverigekarta och i sinom tid är säkert hela kartan fylld av snöbilder.

Kampanjen är ett roligt sätt att integrera Instagram utan att stänga ute alla de som inte är aktiva användare av Instagram. Ska jag rikta någon kritik mot den hade det väl kanske varit kul att även knyta in Facebook i kampanjen på något kreativt sätt. Det är trots allt där många i målgruppen spenderar mycket tid, och inte på en kampanjwebb eller Instagram.

Men som sagt – snygg integrering av Instagram och webb!

Besök kampanjsajten här.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.