Nyhet: Hatting ny kund till Four PR
Skrivet av

Martin Ruist

30 november
2012
30 november
2012

Nyhet: Hatting ny kund till Four PR

Nu blir det andra bullar på Four PR! Vi är idag mycket glada att kunna tillkännage att Lantmännen Unibake har valt oss för att föra deras varumärke Hatting genom 2013, i syfte att öka den spontana kännedomen om framför allt Hattings jästa kaffebröd. Vi kommer att arbeta för att stärka relationen mellan Hatting och deras målgrupp, bland annat med stort fokus i sociala medier.  

Från och med den 1 december planerar och genomför vi Hattings marknadsföring. Ett minst sagt angenämt uppdrag att tugga i sig. Det kommer att bli mycket relationsmarknadsföring och sociala medier. Hatting har en aktiv facebook-sida redan idag. Avtalet sträcker sig över 2013.

Vi tycker att det här är en oerhört spännande kund att jobba med. Fika som fenomen har blivit som en institution i det svenska samhället, vilket innebär att det är precis lika kul som utmanande att ta sig an det här uppdraget.

Hatting har ett brett produktsortiment inom jäst kaffebröd och fryst matbröd, där man bland annat kan hitta populära fikaprodukter som Blåbär Vaniljfläta och klassiker som vitlöksbröd och Rosenbröd.

Blev du lite fikasugen av den här nyheten? Passa på att gilla Hatting på Facebook så hittar du en rabattkupong som du kan skriva ut och använda nästa gång du köper fikabröd!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.