När man har roligt går tiden faktiskt fortare.
Skrivet av

Four PR

7 april
2014
7 april
2014

När man har roligt går tiden faktiskt fortare.

Tiden går verkligen fort när man har roligt. Jag är inne på min elfte praktikvecka av totalt mina fjorton och det har verkligen bara flugit iväg. Gått från vinter med snö och blask till vår med gröna knoppar på träden och en allergi snuva som aldrig ger sig. Tiden har fyllts med frukostmöten, roliga uppdrag och projekt.  Nu återstår det bara dryga tre veckor och det ska bli spännande att se vad de har att ge.

Ha en fortsatt fin dag!

// Louise

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.