Praktikant-Kajsa rapporterar!
Skrivet av

Four PR

19 mars
2015
19 mars
2015

Praktikant-Kajsa rapporterar!

Efter att ha hängt med killarna på Four PR i nästan sex veckor börjar jag känna mig riktigt hemma här på kontoret! Att ha praktik samtidigt som jag pluggar har visat sig vara ett vinnande koncept. Några dagar i veckan får jag tänka på annat än skolan, vilket är väldigt uppskattat hos mig.

Att praktisera på Four PR är både lärorikt och kul, från dag ett har jag känt mig som en del av gänget och inkluderats i det dagliga arbetet. Detta kan vara allt ifrån kundmöten till att uppdatera medielistor eller jobba med olika texter. Jag har även, till min stora glädje, fått följa med på UF-lunch och mässa där vi jobbade med juryarbete innan. Jag har också fått chansen att vidga mitt egna kontaktnät då jag fått följa med på företagsmingel, perfekt för mig som ska ut i arbetslivet snart.

Något annat som är härligt med praktiken är att jag får njuta av riktigt bra kaffe (kolla gärna in fliken
I kaffemaskinen just nu” här intill) det blir inte bara en kopp de dagar jag är här!

På återseende!
/Kajsa

Kaffe

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.